Användningsområden

Seal&Go© effektiva läckagebandage är en produkt specifikt utvecklad att på ett snabbt och enkelt sätt täta vattenläckor i läckande och skadade rör, kranar & slangar i såväl korta som långa perioder. Produkten fäster på alla typer av material såsom metall, plast och koppar och gör så att det läckande röret/slangen fortfarande kan användas medan du väntar på nytt.

Seal&Go© stoppar läckor som ingen annan produkt på marknaden och används idag främst av entreprenörer, industriarbetare och anställda inom kommunala anläggningar, men vi vill även att du som privatperson ska få nyttja detta omtalade, effektiva och fantastiska läckagebandage som tätar och lagar alla läckande slangar, kranar, kallvattenrör/avloppsrör med kondens till hela trycksatta rörsystem och rörläckor på under 30 minuter.
 

Exempel på användningsområden inomhus & utomhus:

Kranläckor. Har du en trasig kran inne i tvättstugan, köket eller badrummet som läcker vatten? Vi har lösningen för att förhindra ett kranläckage.

Rörläckor. Har du ett obrukbart rör i källaren / läckande rörkoppling, i ditt värmeelement eller värmesystem som läcker vatten? Seal&Go stoppar all rörläckage inne & ute.

Slangläckor. Har du en rostig vattenslang i plast, koppar eller metall som läcker vatten? Vi har lösningen för att stoppa och reparera slangläckage akut.

Vattenläckor. Har du en vattenläcka eller flera vattenläckor i ett rörsystem? Seal&Go renoverar & lagar ditt läckande rör vilket stoppar ett rör- & vattenläckage.

Rörreparation. Har du ett rostande, trasigt eller gammalt vattenrör i köket eller badrummet som snabbt behöver repareras? Vår produkt utför akuta slang-& rörreparationer.

  • Gamla som nya badrum
  • Alla Kök / Tvätt & Groventré
  • Trädgård & Källare
  • Inomhus & Utomhus