Stoppa & reparera läckande kranar akut

Har du en akut läckande vattenkran som precis har gått sönder och som snabbt behöver tätas? Strunta i att ringa rörmokare eller någon akut rörjour som tar hutlösa summor bara för besvara ditt samtal – beställ Seal&Go läckagebandage istället, ett otroligt effektivt läckagetejp utöver det vanliga som på ett snabbt, säkert och stabilt sätt försluter din läckande kran oavsett vilket material kranen är tillverkad i eller vilken ålder kranen har.

Att plötsligt drabbas av kranläckage inomhus i tillexempel badrummet, köket, husbilen eller blandaren är inte något man behöver, och när det väl händer är det en bra idé att ha någonting hemma som på ett akut sätt kan reparera skadan/läckan. Linda bara tätningstejpen runt kranen som läcker, låt stelna och njut av din nyreparerade och tätade kran.

Seal&Go fungerar på allt från rostskadade till nya vattenkranar i material som koppar, mässing, stål, lätt- & hårdmetall, järn, plåt, legering – you name it. Putsa bara ytan innan du applicerar produkten och se hur bandaget stelnar för att förhindra ytterligare läckor. En fuktskada i ett nyinköpt hus är det sista man vill vara med om, och nu kan du förhindra det utan att behöva ringa akutjouren mitt i natten för vad som verkar vara en ostoppbar vattenläcka.