siu-logo-sg

Hos en kund sitter Seal&Go i över 3 år

Svensk Industriutveckling (SIU) i Gränna har ett brett produkt-program, renovering och ytskydd av metall & betong, mekaniska tätningar, hydraulik & områdesskydd. Det händer när de är ute på jobb att någon slang eller rör börjar läcka. Kemikalier, tryck, gas, olja eller luft läcker ut och sätter stopp för arbetet vilken kan bli dyrt.
– Vi har alltid ett par Seal&Go läckagebandage i varje arbetsteam som är ute på fält. Dessutom är det snabbt och enkelt fixat när man tätar. Vi behöver inte blanda och mixa utan bara trycka ned bandaget i vatten, krama några gånger och sen är det bara att linda om.
– Läckagetejpen Seal&Go är en akutreparation men hos en kund sitter bandaget fortfarande kvar. Röret byttes aldrig ut eftersom röret var nytt med punktslitage och så vitt jag vet håller bandaget än. Med tanke på att vi satte dit det för 3 år sedan är det riktigt bra. Jag rekommenderar alltid andra att använda det.
Benny Palm på Svensk Industriutveckling AB · Besök www.siu.se

Tätade en gasläcka snabbt med Seal&Go

– Sedan 1987 har vi och våra samarbetspartners arbetat med att skydda utrustning och konstruktioner av metall & betong med kompositmaterial mot slitage för att öka livslängden samt minska underhållskostnaden. Det är många som frågar efter snabb hjälp när olyckan varit framme genom rost eller kemikalieangrepp som skadat deras rör. Då använder vi alltid Seal&Go.
Greger Sohlman på Industriutveckling i Norr AB

Seal&Go hjälper bekymrade båtägare

– Vi har reparerat både kompensatorer och avgasrör med Seal & Go läckagebandage. Då använder vi kompositmaterial och bandage i kombination för bästa tätning och vidhäftning. På slangar och rör räcker det med bara bandaget. Ett annat problem vi stött på är att kylröret på båtar skadas och börjar läcka. Vi har tätat ett antal sådana kylrör med Seal & Go läckagebandage.
Tere Isaksen på Norbors A/S Norge
fortum-logo

Fortum har alltid Seal&Go som lagervara

– Ett av våra högtrycksrör i värmeverket började läcka, en rörkrök var utsliten. Vi stängde av trycket som låg på ca 50 bar, gjorde snabbt rent, tryckte en plåtbit över skadan, lindade om Seal & Go läckagebandage och satte på trycket igen. Vi lät bandaget sitta kvar i 1 vecka, tills det nya röret kom på plats. Nuförtiden har vi bandaget som lagervara. Alltid till hands.
– Jag kom i kontakt med läckagebandage under mina tidigare år inom sjöfarten. På båtar och fartygs kyl-och sjövattenrör fungerar bandaget utmärkt att täta med.
Olof Kumerius på Mek Verkstad / Fortum AB · Besök www.fortum.se
kumotek-aps-logo

Seal&Go borde finnas där det finns slangar & rör

– På Kumotek ApS renoverar vi pumpar, filterhus, transportskruvar, omrörare och samtliga uppdrag som kräver renovering och skydd mot slitage, korrosion och kemikaliska angrepp. Vi reparerar också slangar och rör hos våra kunder och levererar Seal&Go läckagebandage till allt ifrån Kemikaliefabriker och Livsmedelsindustrin till motortillverkare och fiskebåtar m.m.
– Vi har mest använt bandaget till läckande slangar & rör, men har även renoverat en skadad glasfibertank. Alltifrån rostskador till revor,slag och hål som uppstått lagas mycket snabbt och enkelt så att arbetet som läckan satte stopp för kan fortlöpa. Reparationen håller ofta längre än man tror och sitter på många ställen än idag efter flera år,trots att det är en akutreparation i väntan på nytt rör.
Kurt Nielsen på Kumotek ApS · Besök www.kumotek.dk